WIE ZIJN WIJ - SV Diana Den Haag

WIE ZIJN WIJ

Schietvereniging Diana is een kleinschalige schietsportvereniging waar niet alleen prijs gesteld wordt op een gezellige sfeer tussen de leden maar waar men tevens als beginnend schutter persoonlijk begeleid wordt. De vereniging bestaat sinds 1963 en is van oudsher opgericht om de schietsport met luchtwapens te beoefenen. Daarvoor beschikte de vereniging in Den Haag over een aantal eigen banen, geschikt voor het schieten met luchtwapens.
In de loop van de tijd bleek steeds meer de voorkeur uit te gaan naar het beoefenen van de
schietsport met vuurwapens. Inmiddels is de vereniging vrijwel geheel over gegaan op deze tak
van de schietsport. Luchtpistool/geweer schieten kan bij ons nog steeds beoefend worden. De vereniging beschikt over een assortiment verenigingswapens. Voor het schieten van zowel lucht, klein kaliber als grootkaliber pistool/revolver en geweer is capaciteit ingehuurd op de overdekte 50 meter schietbanen van de Stichting Schietsport Wassenaar. Voor het beoefenen van de discipline Groot Kaliber Geweer (GKG) op 100 meter banen, is op zaterdagmiddag capaciteit ingehuurd bij sv OKK te Wateringen. Iedere vrijdagavond kunt u op onze accommodatie op ongedwongen wijze deelnemen aan schietoefeningen/interne competitie en wordt, waar nodig, instructie gegeven in het veilig leren schieten met een pistool, revolver of geweer en aandacht besteed aan de techniek.
LET OP: sv Diana faciliteert geen schietarrangementen. Verzoeken voor schietactiviteiten in het kader van vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes of verjaardagen worden dus niet gehonoreerd !