KENNISMAKING - SV Diana Den Haag

KENNISMAKING

Nieuwe leden worden direct opgeleid in het veilig en vakkundig schieten volgens de nieuwe richtlijnen van de KNSA. De opleiding en cursus documenten zijn in de Nederlandse taal, u moet dus het Nederlands volledig machtig zijn om alles goed te kunnen begrijpen. Dit om latere misverstanden of zelfs ongelukken te vermijden. Heeft u dus serieuze interesse in de schietsport op gebied van klein kaliber, groot kaliber of zelfs lange afstand lucht & zwaar kaliber geweer, dan kunt u dit via onze website kenbaar maken. U wordt dan uitgenodigd voor een introductie avond. Onze schietinstructeurs leiden u dan gaarne op, in het veilig omgaan met wapens om vervolgens goed te leren schieten. Onze vaste clubavond is elke vrijdagavond tussen 19:30 en 23:00 uur.
Er wordt kleinkaliber schieten geoefend op 50 meter banen waarbij de schijven op 12, 25 en 50 meter gestopt kunnen worden. Voor luchtwapens zijn er dezelfde disciplines. Groot kaliber pistool & geweer schieten is eveneens mogelijk op 50 meter banen. Ook hier is het stoppen van het schijventransport mogelijk op 10, 25 en 50 meter. De oefeningen vinden vaak plaats op 10 meter. Er kan schietinstructie verkregen worden in alle kalibers en in het veilig omgaan met diverse soorten wapens. N.B. Groot kaliber schieten t/m 9mm kan ook zodra u over voldoende kennis en vaardigheden beschikt.
Via de e-mail link van deze site, kunt u aangeven belangstelling te hebben voor een eerste kennismaking avond waarbij tevens een kleine instructie schietoefening zit. U wordt dan uitgenodigd om een keer langs te komen, om onder begeleiding van een instructeur te schieten. Na een eventuele 2e avond heeft u zich voldoende kunnen oriënteren en zal u gevraagd worden of u lid wilt worden. Voor de kennismaking avonden wordt een vergoeding van 25,– euro per keer gevraagd voor de gebruikte materialen. Mocht u, lid willen worden dan worden deze bedragen in mindering gebracht op uw entree kosten. Wilt u de volgende gegevens in de aanmeldingsmail vermelden:

1. Achternaam en volledige voornamen
2. Geboortedatum
3. Woonplaats
4. Bent u al lid (of lid geweest) van een andere schietvereniging? Zo ja, vermeldt u dan de naam en vestigingsplaats van deze vereniging.
5. Geeft u tenslotte een korte motivatie waarom u de schietsport wilt gaan beoefenen.