CONTRIBUTIE - SV Diana Den Haag

CONTRIBUTIE

De vereniging heeft veel uitgaven. Voorbeelden zijn de 10 Meter, 12 Meter, 25 meter en de 50 meter pistool en geweerbanen en de 100 meter geweerbanen bij OKK. Ook zijn er nog talloze kosten waarbij die van de K.N.S.A. ook niet bepaald gering zijn. Al met al is de contributie toch alweer heel lang hetzelfde gebleven. De vereniging probeert tegen zo laag mogelijke kosten ( contributie), zoveel mogelijk schietplezier voor haar leden te bewerkstelligen.
De vereniging kent geen onderscheid in leden:
Leden en aspirant leden.
Voor zowel aspirant- als (gewone) leden geldt een maand contributie van 20,00 euro per maand.
In deze contributie zit ook het lidmaatschap van de K.N.S.A. hetgeen wettelijk verplicht is gesteld voor het verkrijgen en verlengen van het verlof.

Inschrijfgeld
Het éénmalige inschrijfgeld bedraagt voor een aspirantlid     € 100,-
Van dit inschrijfgeld is €71,00 bestemd voor K.N.S.A; voor jouw K.N.S.A. lidmaatschap €39,00 en zij berekenen  €32,00 inschrijfgeld. Je bent dan K.N.S.A. lid (verplicht) en je krijgt een schutterslicentie. Tevens ben je automatisch verzekerd via de K.N.S.A. voor onheil welke voortvloeit uit schietsport activiteiten.
Het resterende bedrag van het inschrijfgeld á € 29,00 is een bijdrage in de afschrijfkosten van de clubwapens die je het eerste 1,5 jaar gaat gebruiken en later mogelijk incidenteel ook nog.
Verder komen er nog aan kosten bij:
De eerste (bovenvernoemde) maand contributie vooruit betaald € 20,00 (dit is inclusief de jaarlijkse afdracht KNSA voor de komende jaren)
Hierdoor wordt het totaal te betalen eenmalige bedrag €120,00
Na ontvangst van je betaling gaat je aspirant lidmaatschap in. Wél dien je er nog voor te zorgen dat de volgende maandelijkse termijnen automatisch worden overgeschreven !

De vereniging heeft in het verleden vaak te maken gehad met "wanbetalers"
Niets vervelender dan je contributie zien terug te krijgen van een niet betalend lid. Het bestuur heeft dan ook besloten om bij alle leden een automatische maandelijkse betaling verplicht te stellen.
En daar sta je dan als beginnend schutter, maar ..... direct geaccepteerd door de anderen.